Op werkdagen geopend vanaf 06:00 uur | Hullerpad 32, 6741 PA Lunteren

Op werkdagen geopend vanaf 06:00 uur

Over ons

HAVÉ Brandstoffen

Al sinds 1883 uw partner in brandstoffen

Over HAVÉ Brandstoffen (Lunteren) valt veel te vertellen. We kunnen namelijk een boekje opendoen over onze eeuwenlange historie. Over hoe het allemaal begon met petroleumventer Hermen van Veldhuizen die met zijn hondenkar langs de boeren trok. Over zijn zoon die furore maakte als ‘Geurt Peterolie’. Over de generaties die volgden en in 2008 het 125-jarig jubileum vierden. Bij die gelegenheid werden we overigens Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier. Een uniek wapenfeit! (Koninklijke Beschikking Hofleverancier)

Wat is een Branded Wholesaler?

Sinds 2014 is HAVÉ Brandstoffen officieel groothandel onder de naam van Esso. Daarbij werken we nauw samen met twee brandstofleveranciers in andere regio’s. Gezamenlijk zijn we een branded wholesaler, zoals Esso dat noemt. Dit betekent dat Esso alleen nog via de groothandel brandstoffen levert aan haar tankstations – en grootverbruikers.

Als branded wholesaler mogen we dealer owned en company owned contracten sluiten onder de merknamen Esso en Esso Express.

Hoe trots we er ook op zijn dat we als branded wholesaler kunnen leveren, we blijven HAVÉ Brandstoffen uit Lunteren. Juist die combinatie zal bepalend zijn voor de relatie met u. De power en kwaliteit van een A-merk. Gecombineerd met de betrokkenheid en persoonlijke aandacht van een familiebedrijf dat al sinds 1883 bestaat. 

Kennis maken?

Als we persoonlijk kennismaken, vertellen we u graag meer over onze historie. Feit is dat we al sinds de helft van de vorige eeuw kachels verkopen. Zusteronderneming HAVÉ Verwarming is uitgegroeid tot een toonaangevende importeur en groothandel, die haarden, kachels, afvoermaterialen en toebehoren aan de vakhandel levert.

De lange historie als familiebedrijf heeft HAVÉ gestempeld. U ontmoet bij ons klanten die ons soms al meer dan een halve eeuw trouw zijn. Al zijn we uitgegroeid tot een professionele speler waarin A-merk Esso een strategische partner ziet, we zijn nog steeds HAVÉ. Betrokken mensen die graag een hechte relatie aangaan en daar ook plezier in hebben.

Bekijk onze producten & diensten

Op werkdagen geopend vanaf 06:00 uur