Op werkdagen geopend vanaf 06:00 uur | Hullerpad 32, 6741 PA Lunteren

Op werkdagen geopend vanaf 06:00 uur

Brandstoftank kopen?

Gemak &
tijdsbesparing

Brandstofpeil check

Nooit zonder-
brandstof

Snelle & vriendelijke
service

Brandstoftank kopen in Lunteren

Tank gemakkelijk en eenvoudig op de zaak

 Bij HAVÉ Brandstoffen denken wij altijd graag met u en uw bedrijf mee. Of het nou gaat om zakelijk tanken bij een van onze drie tankstations in Lunteren of om (het mogelijk maken van) tanken op locatie, bijvoorbeeld op uw eigen bedrijfsterrein in Lunteren. Dat laatste, een eigen brandstoftank op de zaak biedt veel voordelen. Wij helpen u hier graag verder bij, want we leveren niet alleen brandstoffen, maar ook brandstoftanks plus bijbehorende onderdelen op locatie in Lunteren.

Een eigen brandstoftank op locatie

Een brandstoftank inclusief KIWA-installatiecertificaat

Een eigen brandstoftank bij u op de zaak in Lunteren biedt veel voordelen. Vooral als uw bedrijf over een uitgebreide transportvloot beschikt is een eigen tank zeer gunstig.

Om dit te realiseren bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u zoeken wij naar een oplossing op maat en regelen wij dit proces van installatie tot een gevulde tank.

Elk bedrijf is anders en daarom bieden we dubbelwandige bovengrondse opslagtanks aan met een inhoud variërend van 1.000 tot 50.000 liter. U hoeft zich nergens zorgen om te maken, want wij regelen de levering en installatie inclusief het benodigde KIWA-installatiecertificaat.  En uiteraard leveren we ook de benodigde accessoires zoals elektrische pompsets, automatische afslagpistolen, brandstofpompen (eventueel met registratiesysteem), opvangbakken, Cim-Tekfilters en nog veel meer.

Brandstoflevering op locatie

Geen zorgen om een tekort aan brandstof

Het is mogelijk om de brandstofpomp te leveren met een registratiesysteem. Door gebruik te maken van deze techniek lezen wij de inhoud van uw tank af en houden wij de voorraad voor u in de gaten. Wanneer de voorraad onder een bepaalt niveau komt, vullen wij de tank (uiteraard in overleg met u) bij. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om een tekort aan brandstof en blijft uw vloot altijd mobiel.

Lees meer over onze brandstoflevering bij u op locatie

Wat levert een brandstoftank op?

Wat zijn de voordelen van een eigen brandstoftank op de zaak?

Ons assortiment

Wat kost een brandstoftank?

Heeft u vragen over welke soort tankinstallatie het beste bij uw situatie past? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of welke voordelen een brandstoftank op locatie u oplevert? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee en voorzien u desgewenst ook van een deskundig advies op maat!

Advies nodig?

Heeft u vragen over welke soort tankinstallatie het beste bij uw situatie past? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Bent u nieuwsgierig welke voordelen een brandstoftank op locatie u gaat opleveren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee en voorzien u desgewenst ook van een deskundig advies op maat! U kunt telefonisch contact opnemen, per mail of door het contactformulier in te vullen op onze contactpagina. 

Op werkdagen geopend vanaf 06:00 uur