voor particulieren

De onvermijdelijke tussenstop: aangenaam.

Tanken, sparen, autowassen, koffie en een tussendoortje.

Woont, werkt en/of rijdt u in de buurt van Lunteren? Dan is tanken bij HAVÉ Brandstoffen een goed idee. Aan de Stroet in Lunteren, onderaan de oprit naar de A30, vindt u ons bemande tankstation met shop en autowasstraat. Daarnaast hebben we een tankstation met shop aan de Edeseweg en een onbemand tankstation aan de Barneveldseweg. Het is maar waar u voor gaat: alleen voor de Esso brandstof tegen een scherpe prijs óf voor de extra services van ’n rasechte HAVÉ-pomp…

Handig: de HAVÉ-tankpas

Met onze eigen tankpas kunt u bij alle drie de stations tanken en afrekenen. Ideaal voor particulieren én zakelijke rijders. Geen gedoe meer met losse bonnetjes. Eens in de twee weken wordt het verschuldigde bedrag van uw rekening afgeschreven en ontvangt u een factuur. Hebt u deze pas, dan kunt u kiezen: spaart u voor de Esso Extra’s (uiteenlopende artikelen) of ontvangt u liever meteen korting op elke factuur? Met de speciale stempelkaart spaart u sowieso voor een gratis wasbeurt in onze wasstraat!

Maak uw tussenstop compleet!

Het tankstation van HAVÉ Brandstoffen aan de Stroet is meer dan een ‘pomp’.

  • Kom langs en laat uw auto grondig reinigen in onze wasstraat. Goed voor een krasvrije wasbeurt en een mooie glans! Wilt u uw auto zelf wassen, dan kunt u terecht in onze hobbyboxen.
  • Extra vervoersruimte nodig? Huur bij ons een aanhangwagen. Gewoon voor rijbewijs-B geschikt, met of zonder huif.
  • Maak ’n praatje in de shop, geniet van een hartige snack of een (gratis) kop koffie en neem meteen uw favoriete tijdschrift of auto-onderhoudsmiddelen mee.

Namens ons team in de shop alvast hartelijk welkom bij één van onze tankstations!