voor bedrijven

Zo vult HAVÉ Brandstoffen uw tanks.

Waarom sommige bedrijven al 60 jaar klant zijn.

Auto’s, trucks, machines, rijdend materieel: ze hebben brandstoffen en smeermiddelen nodig om goed te functioneren. Als u het bedrijfseconomisch bekijkt, maakt u een goede keuze door voor Esso producten te kiezen. De hoogwaardige geadditiveerde brandstoffen en smeermiddelen garanderen maximale prestaties en een langere levensduur van benzine- en dieselmotoren.

Van tankstation tot thuislevering

Bij HAVÉ Brandstoffen zorgen we graag dat uw business nooit stilstaat. In elk geval niet door lege tanks.

  • De zakelijke rijders binnen uw bedrijf kunnen tanken bij één van onze drie tankstations in en om Lunteren. Dat voorkomt veel rompslomp: als u gebruik maakt van onze zakelijke tankpassen, krijgt u eens per twee weken een factuur. Reken maar uit hoeveel losse bonnetjes dat scheelt.
  • Hebt u een transportvloot? Dan is het prettig tanken bij ons tankstation aan de Stroet in Lunteren. Hier is alle ruimte voor vrachtwagens om te tanken!
  • Hebt u eigen voorraadtanks? Deze komen wij geregeld bijvullen. Over de frequentie kunnen we afspraken maken. We zorgen in elk geval dat u er geen omkijken naar hebt.
  • We leveren alle gewenste smeermiddelen met de juiste specificaties voor uw voertuigen en machines.

 

Goede relatie

Vanzelfsprekend maken we goede afspraken over prijzen en leveringen. Als grootverbruiker koopt u niet voor niets rechtstreeks bij ons in. Zo hebben we een goede basis voor een – wat ons betreft – lange relatie. We zijn wel wat gewend. Voor verschillende van onze klanten zijn we al meer dan 60 jaar de vaste leverancier… Wie volgt? We maken graag kennis met u!