Historie

De rijke historie van HAVÉ Brandstoffen

Van Geurt Peterolie tot groothandel.

Over HAVÉ Brandstoffen valt veel te vertellen.We kunnen advertentie-historienamelijk een boekje opendoen over 131 jaar historie.Over petroleumventer Hermen van Veldhuizen die met zijn hondenkar langs de boeren trok. Over zijn zoon die furore maakte als ‘Geurt Peterolie’. Over de generaties die volgden en in 2008 het 125-jarig jubileum vierden.  Bij die gelegenheid werden we overigens Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier. Een uniek wapenfeit!

Als we persoonlijk kennismaken, vertellen we u graag meer over de historie. Feit is dat we al sinds de helft van de vorige eeuw kachels verkopen. Zusteronderneming HAVÉ Verwarming is uitgegroeid tot een toonaangevende importeur en groothandel, die haarden, kachels, afvoermaterialen en toebehoren aan de vakhandel levert.

De lange historie als familiebedrijf heeft HAVÉ gestempeld. U ontmoet bij ons klanten die ons soms al meer dan een halve eeuw trouw zijn. Al zijn we uitgegroeid tot een professionele speler waarin A-merk Esso een strategische partner ziet, we zijn nog steeds HAVÉ. Betrokken mensen die graag een hechte relatie aangaan en daar ook plezier in hebben. Zullen we persoonlijk kennismaken?