CAFE HAVÉ

Welkom bij CAFE HAVÉ

Bestel je heerlijke broodje online en we zetten het voor je klaar!

Wist je dat er op Bedrijventerrein de Stroet een broodjescorner zit met heerlijke broodjes en goede koffie? Welkom bij CAFE HAVÉ! Dit is een plek waar je op je gemak een heerlijk vers broodje kunt eten, maar waar je ook terecht kunt voor een goedgevuld bvo’tje (broodje voor onderweg). Bij CAFE HAVÉ, de broodjescorner van Esso de Stroet, staat altijd iets lekkers voor je klaar.

Ontdek onze uitgebreide menukaart

Onze uitgebreide menukaart met zowel warme als koude broodjes biedt voor iedereen het beste. Eén ding blijft altijd hetzelfde: bij CAFE HAVÉ is het altijd gezellig en we zijn gastvrij. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je iets speciaals? Vraag er gerust naar bij een van onze medewerkers. Ze helpen je graag!

Naast verse broodjes verkopen we ook heerlijke (verse) koeken, snacks en geweldige koffie.

Broodje naar wens

De selectie dagverse broodjes wisselt, zodat je iedere maand iets nieuws kunt proberen. Heb je een allergie of volg je een bepaald dieet? Vraag dan aan een van onze medewerkers welke broodjes voor jou geschikt zijn.

Heerlijke koffie

En weet je wat overigens ook heel lekker is? Onze koffie. We schenken die van Bocca Coffee, een merk van eigen bodem. Twee Amsterdamse broers leveren ons koffie uit eerlijke handen, vaak bio, vers, zonder toevoegingen en bovenal: heel lekker. Kom ‘m snel proeven! Wat heb jij erin?

  

Scoor het broodje van de maand

Maandelijks zetten wij een ander broodje uit ons assortiment in de spotlights. Onder de naam broodje van de maand geniet u van een heerlijk broodje voor een scherpe prijs. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de meest actuele aanbieding.

Lunchen op locatie? Zakelijk Lunch?

CAFE HAVÉ is meer dan alles een broodjescorner. Naast het feit dat wij heerlijke broodjes verkopen bij Esso de Stroet, verzorgen wij ook lunches op locatie. Zo kan je bij ons terecht voor het bestellen van een zakelijke lunch. Wij bieden meerdere lunchpakketten aan voor een scherpe prijs!

Bekijk hier ons volledige assortiment.